Techniek en Ambacht gaan hand in hand

Het zoeken naar de juiste producten is voor ieder project weer een uitdaging. Waar het gaat om kleur en afwerking bieden de reguliere fabrikanten veel mogelijkheden maar missen we vaak de emotie of detaillering die net het verschil zou maken. Ook het rekening houden met de operationele kant van een hotel is iets wat de meeste fabrikanten vreemd is.

Bij de ontwikkeling van deze producten vormen onze normen de basis voor ieder ontwerp. Vitaliteit, comfort en duurzaamheid voeren daarbij de boventoon. We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met de milieuaspecten. Zo worden al onze slaapsystemen ambachtelijk geproduceerd in Nederland waarbij gebruik wordt gemaakt van recyclebare grondstoffen.

Alle producten zijn aan uw wensen aan te passen waardoor de belangrijkste elementen in de hotelkamer volledig kunnen worden afgestemd op uw eigen interieurconcept. Voor vrijwel iedere klant en ieder budget kunnen wij een uniek product vervaardigen.

Quote collectie

De BY IPRO collectie maakt de hotelkamer compleet”

Quote Colectie

Techniek en ambacht gaan hand in hand bij de producten van BY IPRO.

Ambachtelijk in Nederland geproduceerd

Alle producten van BY IPRO voldoen aan onze strenge kwaiteitseisen. Dit betekent dat wij uitsluitend gebruik maken van de meest duurzame en recyclebare grondstoffen. We zetten brandvertragende materialen in om de veiligheid van onze systemen te kunnen waarborgen.

De vitaliteit, comfort en veiligheid van uw gasten staat bij BY IPRO op nummer 1.