Onze Sleeping Beauty™ bedtextiel collectie is primair afgestemd op onze slaapsystemen maar zeker ook inzetbaar voor de vervangingsmarkt. Voor de vullingen en tijken gaat onze voorkeur uit naar het gebruik van mooie en natuurlijke grondstoffen waarbij we voor prachtige en comfortabele combinaties zorgen.

Het belang van goed bedtextiel is groot. Het slaapcomfort van de hotelgast wordt namelijk voor een groot deel door deze keuze bepaald. Vochtregulatie en temperatuurisolatie zijn hierbij de belangrijkste factoren waar we rekening mee houden als we de klant adviseren. De hotelkamer wordt hierbij beoordeeld op factoren die hierin een rol spelen zoals; ventilatie, temperatuur en de product presentatie. (1 of 2 kussens per persoon, manier van opmaken, e.d.)

Naast de dons varianten hebben we uiteraard ook hypo-allergene varianten met synthetische en kussens en dekbedden. In ons Pillow menu hebben we een aantal specifieke kussens opgenomen waaronder ook een traagschuim, Twilmix en nekrol variant om zo aan de wensen van alle hotelgasten te kunnen voldoen.

Een juiste keuze in bedtextiel producten uit de Sleeping Beauty™ collectie van BY IPRO zal zeker bijdragen aan een memorabele overnachting van uw gasten!